Compromís per Muro convoca el concurs de graffiti “generació Babalà” #RTVVtornarà

Des de Joves amb Compromís per Muro i Compromís per Muro, respectivament, han presentat aquest matí “El Mural de la Esperança”. Una jornada de participació lliure i oberta que es desenvoluparà el proper dissabte 29 de novembre de 2014, des de les 10h, al carrer Duquessa d’Almodovar amb diferents activitats.

Des de Joves amb Compromís per Muro convoquen el concurs de graffiti “generació Babalà”, amb les següents:

El tema escollit serà lliure amb l’únic requisit de contenir el logo (careta) de Compromís així com també el de Canal 9 o RTVV i prestar especial atenció als valors defensats per l’Organització: necessitem una televisió pública, valenciana i de qualitat.

Podran participar en esta convocatòria artistes, individualment o en grup, a partir de 16 anys que així ho desitgen.

Per participar, les persones interessades hauran d’enviar les seues dades: nom i cognoms, edat, localitat i telèfon, tant si ho fan de manera individual com en grup, al correu muro@compromis.net adjuntant el seu disseny proposat en format .jpg el qual haurà de tenir unes mesures de 1772 x 1181 píxels a una resolució de 300 pp.

Els treballs rebuts es publicaran a un àlbum obert a l’efecte en la pàgina de Facebook de Compromís per Muro, i que durà per nom “Concurs ‘generació Babalà’ #RTVVtornarà”.

Fases del concurs:

Presentació de treballs: del 10 de novembre al 16 de novembre

Votacions: del 16 de novembre al 23 de novembre

Proclamació de treball guanyador: 24 de novembre

Execució de l’obra guanyadora: 29 de novembre

El jurat serà tota aquella persona que hi participe a Facebook per mitjà del seu “M’agrada”.

El treball guanyador serà aquell que haja obtingut major nombre de vots (“M’agrada”). En cas d’empat en les votacions l’Organització queda facultada per resoldre el desempat. Tots els treballs participants seran fets públics alhora, en l’àlbum esmentat, el 16 de novembre 2013 i es mantindrà l’anonimat de l’autoria del mateix.

El premi consistirà en pintar el graffiti sobre el mur del carrer Duquessa d’Almodovar així com un val per import de 100€.

La persona o grup que resulte guanyador es compromet a l’execució del treball.

Els materials per realitzar el treball final de l’obra guanyadora seran proporcionats per l’Organització.

Les persones autores dels treballs que no hagen resultat guanyadors, de no manifestar el contrari, donen la seua autorització perquè puguen ser reproduïts per Coalició Compromís en publicacions o campanyes.

L’Organització pot declarar el premi desert.

Totes les persones participants accepten aquestes bases.

D’altra banda, els col·lectius de Compromís per l’Alcoià-Comtat-Les Foies cedeixen la seua seu comarcal en Alcoi (C/Bartolomé J. Gallardo, 2) als artistes que estiguen interessats exposar-hi les seus obres al llarg de l’any.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *