Compromís per Castalla denúncia que una adjudicació improcedent del govern castellut costarà al poble més de 31.900 euros

Ha quedat anul·lada l’adjudicació que l’equip de govern del PP-UCiD-Trànsfuga va fer del servei de jardineria de l’Ajuntament de Castalla.

La sentència anul·la l’adjudicació perquè es va realitzar a favor de l’empresa més cara, en contra del criteri del Secretari Municipal i de la Interventora Municipal. L’empresa amb el pressupost més econòmic va recórrer i el jutjat li ha donat la raó. La sentència qualifica l’adjudicació de “injusta, imprudent i un abús de poder”, i condemna a Castalla a indemnitzar a l’empresa que va presentar el pressupost més barat amb una quantitat de 315 euros diaris des del passat dia 1 d’agost, i fins que es firme un nou contracte amb eixa empresa.

Per tant, quan més tarde el govern municipal en fer el nou contracte, més costarà. A part del que costa el servei en si, fins al moment el poble de Castalla haurà de pagar 31.972 euros només per la indemnització, mentre el govern municipal del poble no fa res per evitar-ho.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *