Compromís per Xixona: “No corre perill la Torre Grossa?”

Compromís per Xixona vol mostrar la seua incredulitat davant del lloc elegit per a col•locar el material i els aparells de construcció amb què estan arreglant la senda que rodeja el Castell. Mentre es fan les obres, han posat piles de pedres i, inclús, una formigonera just a les faldes de la Torre Grossa. Però just, just. No han trobat cap lloc millor en tota l’esplanada del Castell?

Vos imagineu que això poguera ocórrer, per exemple, a València -i mira que allí han fet aberracions amb els seus monuments-, al peus de les Torres de Serrans? Pareix impensable, certament. En canvi, a Xixona, si queda en peu un monument emblemàtic, eixe és la Torre Grossa del Castell. A algú li sembla gens raonable usar-lo com a “magatzem” provisional? Amb quines precaucions es van abocar just al peu de la Torre els cantals que podem vore en les fotos? Ningú ha pensat que això ha pogut alterar-ne l’estructura o pot provocar a la llarga alguna solsida?
Ens agradaria que, almenys durant els set mesos que queden de legislatura, l’actual equip de govern de l’Ajuntament actuara amb més trellat i evitara que ocorregueren fets tan increïbles com el que censurem ací.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *