Compromís per Onil demana al Ministeri de Cultura una partida pressupostària per rehabilitar el Monestir de Montserrat

Compromís per Onil presentarà, a través del seu diputat al Congrés Joan Baldoví, una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat de 2015 perquè es destine l’aportació econòmica necessària per rehabilitar totalment el Monestir de Montserrat.

El regidor d’aquesta formació Tono Esteve manifesta “Fins al moment, entre la Diputació i l’Ajuntament tenen previst destinar 300.000 euros per al seu apuntalament ja que es troba en perill de caiguda imminent. Aquesta actuació és insuficient i considerem que es fa necessària una aportació major per a la seua rehabilitació total, evitant així la pèrdua d’uns dels edificis més representatius del patrimoni del nostre poble”.

“Aconseguint açò, a més de rescatar de la desaparició a aquesta construcció simbòlica, es podria crear ocupació per a les persones del nostre poble. Ara bé, açò últim dependria dels esforços que fera l’equip de govern perquè la restauració s’executara per part d’empreses colivenques”, conclou Esteve.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *