Rafa Climent denuncia la paralització del Fons Social d’Habitatges per a famílies en dificultats

El portaveu de Compromís a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rafa Climent, Alcalde de Muro, ha denunciat la paralització del Fons Social d’Habitatges per a famílies en dificultats.

“El govern de Rajoy ha jugat amb les esperances de milers de famílies que després d’un desnonament o una manca de poder adquisitiu per fer front a un lloguer, han vist com l’Estat els donava l’esquena i que la banca –en molts casos la mateixa que els va furtar l’habitatge- no feia res per ajudar-los després de ser rescatada”, ha manifestat Climent, que ha afegit, “no anem a consentir que es prenga el pèl d’aquesta manera a la ciutadania. Hi ha un excés d’habitatge buit i per contra, hi ha una situació desesperada per a milers de famílies per culpa de les nefastes polítiques dels respectius governs que ens han portat a la misèria absoluta”.

Des de Compromís manifesten que la denúncia respon a la prioritat política de la coalició, les persones

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *