El diputat de Compromís, Joan Baldoví, acompanya la gent de la comarca a l’Aplec pel Territori de La Torre de les Maçanes

Dissabte va tenir lloc l’Aplec pel Territori a La Torre de les Maçanes, organitzat pels col·lectius ecologistes, la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat i El Rentonar, en celebració pels seus 10 anys i 20 anys d’història, respectivament, lluitant per la defensa del territori a les nostres comarques.

La gent de la Coalició Compromís no es va voler perdre aquesta jornada reivindicativa pel territori, i van estar acompanyats del diputat de Compromís al Congrés espanyol, Joan Baldoví, que va afirmar estar “molt pagat de l’ambient reivindicatiu de la jornada, i admirat que col·lectius cívics com la Coordinadora o el Rentonar porten tants anys de lluita incansable”.

Entre la gent de la comarca, JOVES amb compromís i regidors com ara Paco Blay i David Abad, d’Alcoi, Mari Carmen Hernandez, de La Torre, o Pep Jordà, regidor a Beniarrés i portaveu comarcal de Compromís, qui va afirmar que “aquestes comarques es caracteritzen per l’activisme associatiu, al que sempre hem donat suport respectant la seua independència partidista”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *