La prioritat de 03820-Compromís: crear treball a Cocentaina

A Cocentaina ens cal tornar a creure en tot allò que sempre ens ha funcionat. Valorar el treball ben fet i la qualitat. El treball constant i durador. Invertir en innovació tecnològica, màrqueting i disseny. Trobar nous mercats amb l’exportació. Informar-se, formar-se i preparar-se. Creure en les nostres potencialitats. Res de nou: tan senzill, però tan difícil. Com tot. Com sempre.

La gent de 03820-Compromís estem convençuts que el que hauria de fer un govern municipal responsable és creure en tot l’entramat econòmic tradicional. Donar-li suport i deixar-se estar d’experiments de dubtosa rendibilitat col·lectiva.

Creiem en el valor de la gent treballadora, perquè la seua aportació és necessària i imprescindible. Apostem pel valor de l’emprendedurisme, ja que els autònoms, l’empresariat i els comerciants són els qui creen llocs de treball per a configurar una poble d’alta qualitat. Més pròsper. Amb futur.

No podem conformar-nos ni quedar-nos com estem. Cocentaina porta aturada massa temps. Cal passar pàgina. És urgent el canvi. No ens podrem permetre perdre més oportunitats. Només cal tindre clares les prioritats. Primer que res, les necessitats bàsiques que ens han de fer arribar a ser una societat avançada per a generar benestar a les persones.

Què proposem la gent de 03820-Compromís?

1 – Creure en la promoció de les empreses contestanes. Projectes municipals amb mà d’obra local. Impulsar l’ocupació i la internacionalització de les empreses amb un pla de reactivació. Un ajuntament motor de l’economia productiva.

2 – Promoció de terreny industrial públic i barat. Revisió, adequació, modernització i connexió dels polígons industrials actuals. Incentius a les indústries innovadores, sostenibles i creadores d’ocupació. Solucions per a les necessitats dels nostres autònoms i dels nostres emprenedors. Potenciar el petit comerç. Eixides per a la joventut formada i preparada.

3 – Els nostres majors amb una protecció digna i adequada. Serveis socials reforçats per a les persones dependents i les més necessitades. Una nova font de llocs de treball permanents i duradors.

4 – Afavorir la rehabilitació d’habitatges al centre històric (no només de façanes) i la regeneració urbana amb la millora del parc de vivendes. Reubicar la molta mà d’obra de la construcció.

Simplement amb aquestes quatre prioritats l’Ajuntament ja estaria creant o propiciant un bon nombre de llocs de treball per a les persones aturades i estaria contribuint a revitalitzar i dinamitzar les nostres empreses. Ho fem possible?

Xavi Anduix i Jordi Pla

Coordinador General del Col·lectiu 03820 i Secretari d’Organització de Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *