Compromís arriba a Ibi, amb Mònica Oltra i Rafa Climent

El proper divendres, 31 d’octubre, a les 19.30 h, al Centre Social Polivalent d’Ibi, tindrà lloc la presentació del col·lectiu de Compromís per Ibi de la mà de la diputada de Compromís a les Corts, Mònica Oltra, i de l’alcalde de Muro, Rafa Climent.

A pocs mesos de les eleccions, Mònica Oltra i Rafa Climent, parlaran a Ibi del canvi valencià que el país necessita, i de la dignitat de la política que els dos representen. “Totes i tots hem de ser part del canvi al País Valencià”, ha manifestat Oltra.

“Ibi necessita un canvi, una alternativa digna que ens represente a totes les iberudes i iberuts, i eixa alternativa és Compromís, per això anem a preparar el canvi”, afirmen des de Compromís per Ibi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *