Compromís Alcoi demanarà explicacions sobre contractació en altres municipis de personal de Fomento d’Alcoi

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que preguntaran en la Comissió Informativa corresponent per unes contractacions de personal de FCC d’Alcoi per a actuacions en altres municipis del voltant. “Solament volem saber si la informació que ens ha passat més d’una font és veritat, i si afecta al servei d’Alcoi, que és la ciutat que cedeix els treballadors”.

En concret, quatre són les preguntes que Compromís presentarà al govern perquè en done resposta:

1.       Tenim constància que un grup de treballadors de FCC de la plantilla d’Alcoi han anat a netejar el pati de la caserna de la Guàrdia Civil en horari laboral normal. Preguntem: Qui paga aquesta neteja? Si ho paga l’Ajuntament, per quins motius? Si ho paga la Guàrdia Civil, es rebaixaran eixes hores de la factura de FCC a l’Ajuntament?

2.       Tenim informació que un conductor de FCC contractat per a les tasques d’Alcoi, va les nits dels dijous a fer de conductor a la contracta d’Ibi. Preguntem: És veritat? Si és cert, es descompta eixe dia a l’Ajuntament d’Alcoi?

3.       Tenim informació que els nous peons que FCC ha contractat per a Alcoi, treballen en diumenge en els pobles del voltant que tenen subcontractada la neteja amb FCC. Preguntem: És veritat? Com afecta al servei d’Alcoi?

4.       És conscient el regidor de totes aquestes avinenteses? Com fiscalitza el govern aquestes tasques? Pensa prendre alguna mesura al respecte?

Des de Compromís recorden que el contracte de recollida de brossa i neteja viària està caducat, inclosa la pròrroga, i tot i haver anunciat el govern que el plec de condicions de la nova convocatòria/contracte estava a punt, amb separació de recollida de brossa i neteja viària, encara ni s’ha fet pública ni l’han passada a l’oposició.

Paco Blay, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *