Compromís per Onil requerix el condicionament immediat d’un camí d’accés a l’I.E.S “La Creueta”

Compromís per Onil, considera inajornable una actuació per endreçar l’estat actual del camí que envolta l’institut, el qual impedix la circulació de persones i qualsevol tipus de vehicle i afecta negativament a la imatge del centre.

“A darrers plenaris hem anat informant a l’equip de govern de la situació d’aquest camí, la qual empitjora amb el pas dels anys. La seua resposta ha sigut que el camí està bé i es neteja i el que no es pot fer és netejar-ho tots els dies. Considerem que aquesta resposta és pròpia d’algú que no ha passat per la zona en molt de temps” declara el representant de Compromís.

Així Esteve segueix “Si açò fóra així, el camí no estaria ple de deixalles i basses d’aigua. A més més, el tub que forma l’entrada al camí està totalment trencat i impedix l’ús d’aquest en cas d’emergència”.

“La solució a aquest problema no pot quedar com una nyapa, sinó que s’ha d’actuar de manera professional i, si cal, demanar les subvencions pertinents per eliminar-lo. Per tant, esperem que se solucione tan prompte siga possible, ja que de cara a l’hivern es pot agreujar degut a les pluges.” finalitza el regidor valencianista.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *