Assemblea Oberta de Compromís per Muro, divendres 17 a les 20.30 hores en l’Ajuntament

Després del treball, l’èxit  i tot el que van aconseguir el curs passat les Assemblees Obertes “Parlem de Muro”, el pròxim divendres 17 d’octubre a les 20:30h en l’AjuntamentCompromís per Muro celebra una Assemblea Oberta ciutadana on es podran experessar inquietuds sobre qualsevol tema que interesse de Muro i del seu ajuntament, d’allò que Compromís fa a les institucions, o  del procés de primàries. Després tindrà lloc un sopar obert.

El secretari local de Muro, Vicent Català afirma “entre totes i tots anem a fer possible el #CanviValencià, i entre totes i tots aconseguirem amb noves cares, noves idees i noves il·lusions seguir treballant per Muro”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *