Compromís per Biar presenta el seu candidat a les eleccions municipals de 2015

La vespra del 9 d’octubre, Compromís per Biar, va presentar en públic el seu candidat a l’alcaldia, el filòleg i actor, Joan Lluís Escoda. L’acte va comptar amb la participació de la companyia de teatre Saineters, de la que forma part Escoda, que va representar “Mandíbula afilada” i va acabar amb un concert del grup “El Diluvi”.

Abans, en un multitudinari sopar, al que van assistir més de dues-centes persones, Escoda, acompanyat de diferents col·lectius de Biar, la diputada Mireia Mollà, Tona Català o el portaveu de Compromís per l’Alcoià- el Comtat- les Foies, Pep Jordà, entre d’altres, va esbossar les línies mestres de la seua candidatura.

Joan Lluís Escoda va reivindicar el paper de Compromís com a eina per al canvi “en què s’escolte a les persones, on les institucions treballen per a garantir les necessitats de la gent i garantir la vida digna de les persones” i no per a “donar diners als bancs i retallar en benestar social, sanitat, educació o investigació”.

En la seua intervenció, també va recordar el tancament de Radio Televisió Valenciana, com una “injustícia” o la manca d’atenció sanitària 24 hores al poble. Les crítiques a l’actual equip de govern, “que no escolta la veu del poble i al que menysprea” van ser una constant en la seua intervenció en la qual va reivindicar una gestió transparent i propera als ciutadans i les seues necessitats.

Sobre el programa electoral, el candidat de Compromís, va reivindicar l’ordenació urbana davant l’especulació urbanística i va presentar la iniciativa “Biar que tu vols?” Per a copsar les demandes de la gent del poble i elaborar un programa basat en la baixada d’impostos dels valors cadastrals, una rebaixa de l’Ibi i de la contribució.

Facilitar la implantació d’empreses al polígon, fomentar un programa turístic per a convertir Biar en un referent del turisme o incrementar la relació amb la Universitat d’Alacant i la seua Seu a la localitat com a eina de futur per als joves.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *