David Abad, portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi: “El regidor de Festes fa atacs personals indecents en compte de donar explicacions”

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha expressat la seua sorpresa pels atacs personals que ha rebut del regidor de Festes davant la denúncia del seu grup de dues factures idèntiques d’unes fustes per a tapar uns forats del carrer Sant Llorenç per a festes. “És indecent utilitzar atacs personals amb arguments manipulats i sesgats, en comptes de donar explicacions convincents de les factures duplicades, si és que les hi ha”.

El regidor ha manifestat que: “ja que no ha donat fins ara cap explicació satisfactòria,preguntarem en la Comissió Informativa corresponent tot el que calga per a aclarir la duplicitat de les factures; és a dir, quin ha estat el procediment de contractació seguit, sobre els mecanismes que ha dit el regidor de festes que es van incorporar als forats, si va col·laborar en les tasques de col·locació brigada d’obres de l’Ajuntament —o si la faena l’haguera poguda fer la brigada sense haver de contractar-ho, si es reutilitzaran en els anys successius, etc.”

“El regidor té el deure i l’obligació de donar explicacions de la seua gestió. Però sembla que a falta d’arguments s’arrisca a traspassar la línia roja, a utilitzar atacs personals per tal de desviar l’atenció.

No és la primera volta que el PSOE recorre a aquesta pràctica. En Compromís, ja n’estem acostumats. Però aquesta vegada el regidor Jordi Martínez ha caigut d’allò més baix: a falta d’arguments per defensar-se ataca la persona amb informacions parcials”.

“Una actuació gens digna d’un diputat de les Corts Valencianes. Encara que a Compromís ja tenim experiències d’aquest estil, com li va passar a Mónica Oltra amb el Sr. Cotino fa un temps, a les preguntes sobre la pressumpta corrupció de les seues empreses li va dir ‘Tindria vergonya, si fóra pare, de tindre una filla com esta, però com possiblement no el coneix… Moltes gràcies’.” Abad lamenta que el Sr. Martínez actue ara igual que el Sr. Cotino.

El portaveu de Compromís manifesta que ni a ell ni a cap representant de Compromís els trobarà en aquesta guerra d’atacs a la privacitat familiar. “Per la meua part he de dir que tinc tots els papers en regla, contracte de lloguer inclòs. A nosaltres no ens interessa ni on viu ni quin cotxe té ni si té més o menys patrimoni el Sr. Martínez, però sí que ens interessa quin ús fa dels diners públics i de la seua gestió: factures duplicades, adjudicacions a pintors familiars del PSOE, retard de 2 anys en la negociació amb TUASA deixant perdre molts diners municipals… Això és l’important!.”

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *