Compromís Alcoi celebrarà el 9 d’octubre al passeig Ovidi Montllor

Compromís tornarà a celebrar el 9 d’octubre al voltant del monument a Ovidi Montllor del passeig amb el mateix nom. “Convidem a totes les alcoianes i alcoians a gaudir del 9 d’octubre amb nosaltres”, ha afirmat el portaveu local de Compromís, Marius Ivorra.

Els actes començaran a les 10 h amb un esmorzar popular amenitzat per la Colla de dolçainers i tabaleters La Degollà d’Alcoi. A les 11 h hi haurà una lectura de poemes, seguida de l’ofrena de flors a Ovidi Montllor, en representació de totes les valencianes i valencians que han lluitat i lluiten per la construcció del País Valencià. A les 14 h oferiran dinar de paella a preus populars a la seu de Compromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *