Compromís presenta el divendres, 3 d’octubre, a la seu de Compromís, l’espectacle Tres Passions

Compromís presenta, aquest divendres 3 d’octubre, la programació cultural per a la nova seu (C/Bartolomé José Gallardo, 2, Alcoi). Una programació farcida d’activitats culturals alternatives al que es pot trobar a la ciutat.

“Volem obrir la nostra seu a tota la gent que troba a faltar més iniciatives a la nostra ciutat, és per això que hem preparat junt a artistes de tot tipus una programació ben diversa”, afirma el portaveu local d’Alcoi, Marius Ivorra.

La programació començarà amb 10610476_1043503622342511_2282408867027995588_n
l’espectacle Tres passions, dels artistes Xavi Cortés Verdú, Moises Olcina Berenguer, Alejandro Orfeo Soler i Jordi Sempere i Vicedo. Un espectacle pictòric-musical que no deixará ningú indiferent.

La programació continuarà els propers mesos amb actuacions de Júlia, o de Triada Jazz Trio, així com l’exposició Miratge Invers de Pepe Jordà o una exposició col·lectiva de moda i il·lustració tèxtil de l’Escola d’Art i Disseny Superior d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *