Rafa Climent: “A la Generalitat no tenen vergonya. Anuncien la licitació del Bracal per al mateix mes d’eleccions autonòmiques”

L’alcalde de Muro s’ha pronunciat sobre l’anunci que el portaveu del PP, Ángel Mollá, ha fet de la licitació del col·legi El Bracal de Muro, amb aluminosi i barracons des de fa 7 anys. Mollá ha dit que Alberto Fabra l’ha confirmat la licitació per a abans de maig; és a dir, per a eleccions. L’alcalde, Rafa Climent, no es fia i qualifica de burla aquest anunci. L’acampada i els actes de protesta al Bracal es mantenen aquest cap de setmana.

Mollá he emés un comunica on diu que aquest divendres, Alberto Fabra li ha telefonat i l’ha confirmat que abans de maig de 2015 licitaran l’obra. Un anunci que no creuen ni des de la Plataforma Bracal Ja ni des de l’Ajuntament. El seu alcalde, Rafa Climent ha dit que aquest cap de setmana mig poble es tancarà al col·legi per protestar per aquesta situación que s’allarga des de fa 7 anys. Segons Climent, “la credibilitat es escassa perquè estem 7 anys esperant. Han estat mentint-nos de manera continuada i està clar que es un anunci electoralista cru i pelat. Ni així els creiem. L’any passat van dir des de la Generalitat que anaven a licitar 14 escoles, i cap ni una”.

Climent pensa que fa molts anys que estan burlant-se “i no tenen vergonya d’anunciar-ho com ho anuncien. Les coes que es diuen s’han de fer”.

A Climent li crida l’atenció que la licitació estiga prevista per al mes de maig, “deixant per al qui vinga a governar el vertader problema que és el pressupost. Ells parlen de licitació però no de pressupost”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *