Compromís per Onil proposa un front comú per reclamar els deutes de la Generalitat amb l’Ajuntament

Compromís per Onil, proposarà al proper plenari la unió de tots els partits amb representació al consistori per sol·licitar a la Generalitat que pague, abans d’acabar l’any, els deutes que manté amb el municipi tal com ha fet a altres localitats, uns deutes que bloquegen i perjudiquen greument l’economia local.

Esteve explica “És inadmissible i insostenible que l’ajuntament d’Onil haja de seguir  patint aquest deute i els seus interessos que procedixen d’un altre govern i són propis de la Generalitat. S’està ofegant totalment l’economia del nostre poble per les males polítiques dutes pel PP local i autonòmic a l’anterior legislatura que, recordem, van estar basades en construir i construir sense cap criteri”

“La major part d’aquest dèficit procedeix del ‘Plan Confianza’ i altres actuacions d’aquest tipus, amb el qual es van fer obres sense sentit com, per exemple, el nou ajuntament. Els colivencs i colivenques no som culpables del mètode especulatiu seguit pel darrer equip de govern i, per tant, hem de dir prou, ja que estem veient minvar moltes inversions i actuacions per la seua culpa” exposa el regidor de Compromís.

Tono finalitza “La nostra idea és que tots els partits polítics amb representació local facen tots els esforços que estiguen a les seues mans per parar aquest calvari econòmic. Així l’ajuntament es llevarà un gran pes de damunt i tindrà menys dificultats amb el dia a dia podent, entre altres, disminuir el temps de pagament a proveïdors, augmentar partides en serveis socials i foment de l’ocupació i, literalment, deixar de tirar diners a la brossa amb el pagament d’interessos”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *