El diputat de Compromís a les Corts, Juan Ponce, assistirà a la declaració com a BIC de la festa del Pa Beneït de la Torre de les Maçanes

El proper dissabte, 27 de setembre, tindrà lloc la celebració per la declaració com a BIC de la festa del Pa Beneït de la Torre de les Maçanes, a la que hi serà present el diputat de Compromís a les Corts, Juan Ponce.

Els actes començaran a les 11 h, amb la presentació de la jornada, a les 12 h desfilarà el seguici del Pa Beneït, al temps que tindrà lloc el concert de campanes a càrrec dels campaners de la catedral de València, i a les 12.30 h es repartirà el pa beneït típic d’aquesta festa. Seguidament hi haurà un dinar popular, i a les 19 h tindrà lloc la dançà.

Des de Compromís per la Torre conviden a participar dels actes i fer costat al diputat de Compromís a totes i tots.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *