Compromís per Onil arran dels darrers successos al parc “Fèlix Rodríguez de la Fuente”, troba necessària una reacció urgent per part de l’ajuntament respecte al manteniment dels arbres al terme.

“La caiguda de la branca a aquest parc no és un succés aïllat, sinó que pot anar més enllà donat l’estat generalitzat d’abandonament que presenta l’arbreda colivenca. Hem de donar gràcies a que en eixe moment no va agafar a ningú a la sota, ja que hi havia persones al voltant que van estar apunt de ser atrapades. Recentment han caigut arbres a Madrid amb lamentables resultats” exposa el regidor a l’ajuntament colivenc.

El representant ecovalencianista manifesta “S’ha de fer una reunió urgent amb els especialistes per tal de procedir a una neteja seguint els criteris tècnics i estètics pertinents. Remarquem açò perquè el darrer sanejament produït a l’Avinguda de la Constitució, va deixar els arbres en un estat propi d’una pel•lícula de terror, la qual cosa llastra la imatge d’un dels carrers més importants del nostre poble”

Per concloure, Esteve declara “També cal assenyalar que s’hauria de prioritzar apostant per persones i empreses locals a l’hora de realitzar totes les compres, tasques i feines del poble. Últimament estem observant molts desviaments cap a empreses d’altres pobles i ciutats, el qual no redunda positivament en l’economia local”