Èxit a la IV Jornada #FormacióXimoLlorca: Joves a les institucions, de JOVES amb compromís

  El passat dissabte, 20 de setembre, va tenir lloc a Alcoi, la IV Jornada #FormacióXimoLlorca de JOVES amb compromís Alcoià- Comtat- Foies, que va tenir com a títol “Joves a les institucions”. Els ponents de la mateixa van ser l’Alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el Regidor de Cultura de Vila-real, Alberto Ibañez, i la Regidora de Compromís a l’Ajuntament de Llíria, Vallivana Murgui.

  Hi va haver assistència màxima de les joventuts de Compromís de la comarca, joves d’Onil, Cocentaina, Muro, Banyeres, Alcoi i Benilloba, que no es van voler perdre aquest matí de formació amb joves implicats en política. “Hem gaudit de l’experiència d’aquests joves de Compromís implicats als ajuntaments dels seus pobles i ciutats”, ha afirmat el portaveu de JOVES amb compromís a les comarques, Raül Seguí.

  Tant Jordi Juan com Alberto Ibañez, de 30 i 21 anys, membres del govern a Tavernes i Vila-real com a alcalde i regidor de cultura respectivament, van aportar la visió jove de Compromís per a governar pensant en les persones i en el benestar als seus pobles. Per altra banda, Vallivana Murgui va destacar la importància de proposar un model de ciutat diferent tot i estar a l’oposició. Els tres ponents han coincidit en destacar la importància per a Compromís de vertebrar la política mitjançant el jovent.

IV #FormacióXimoLlorca

Arxivat en: General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *