Compromís per Onil considera necessària la neteja i tapiat de solars al nucli urbà

Compromís per Onil, a la vista de l’estat que presenten molts terrenys del centre urbà, preguntà al darrer plenari si l’equip de govern té pensada alguna actuació de millora d’aquests.

Segons Esteve “La presència de solars sense tanques o amb instal·lacions de fil d’aram insuficients suposa, a banda d’unes vistes desagradables, diversos riscos per a les persones que caminen o conduixen a prop d’aquests.” Així, el regidor remarca “Observant les actuacions del govern podem deduir que volen ser el centre turístic de la Foia, cosa incompatible amb l’estat desastrós i insegur que presenten alguns punts del nostre municipi”.

“Cal que s’actue per tal d’endreçar la imatge i salubritat de moltes parcel·les públiques i privades que es troben en pèssimes condicions. Nosaltres, a banda del tancament d’aquestes, ja hem suggerit alternatives beneficioses com la conversió en horts urbans, zones per a mascotes o aparcaments que tan falta fan al centre” declara el regidor de Compromís.

El representant valencianista finalitza “Respecte a la rèplica del alcalde sobre el cotxe de la policia, lamentem que no s’entengueren les nostres declaracions. Vam remarcar que no estàvem en contra d’aquestes inversions, però no arribàvem a entendre les prioritats de l’ajuntament. A banda, quedarien els criteris d’elecció i els mètodes de finançament, dels quals estem segurs que es podria trobar una opció més econòmica”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *