Anna Climent: “Defensem el manteniment de les Caixes Rurals i les Cooperatives de Crèdit per a la recuperació de l’economia valenciana”

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Climent, ha informat que el seu grup presentarà en el proper Ple una moció de suport a les cooperatives de crèdit i caixes rurals. “De la mateixa manera que han desaparegut del sistema financer valencià la CAM i BANCAIXA, la bancarització d’aquestes institucions comportarà la desaparició d’un sistema arrelat a l’economia valenciana, i que no ha necessitat rescats. La seua desaparició solament beneficiarà els sis grans bancs, un sector que japresenta clars símptomes d’oligopoli”.

La llarga i forta tradició al nostre país de les cooperatives de crèdit i les caixes rurals, fa que la recuperació econòmica valenciana no podrà fer-se sense el seu concurs i participació. “Per això instem a les administracions públiques que, d’acord amb el manifest de la Universitat de València, garantisquen la seua continuitat perquè representen una part important –quasi únic- del sistema de finançament valencià”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *