Compromís per Onil denuncia l’escassetat de fonts i papereres al municipi

Tono Esteve “És lamentable, encara més en estiu, anar pel poble i no trobar on beure un glop d’aigua o on tirar les nostres deixalles”

Compromís per Onil denuncià al darrer plenari la deixadesa de l’ajuntament a l’hora de reposar i arreglar les fonts i papereres als parcs, així com a la resta del nucli urbà.

En una de les seues intervencions, Esteve va preguntar “Heu considerat arreglar les fonts del termeJa estem en estiu, època delicada de deshidratació que pot provocar colps de calor i, fins i tot, morts. A què estem esperant?”

La falta de papereres s’evidència amb el pas dels dies i hi ha certs punts que més bé semblen un ecoparc que el centre urbà. Penseu renovar aquestes o sols ens adonem d’aquests fets el veïnat?” va manifestar el regidor de Compromís, qui també va remarcar “Vau fer un comunicat de premsa dient que la Diputació havia donat papereres així com altres materials a l’Ajuntament. Què ha passat amb aquests, s’han perdut?”

En aquest sentit, el representant valencianista declara “Des de Compromís considerem vergonyós que es gasten, per exemple, més de 20.000€ en un parc vial o més de 50.000€ en un cotxe per a la policia mentre no tenim ni per a beure. No estem en contra d’aquestes inversions sempre que aporten benefici real al nostre poble, però, si es tracta de prioritzar, preferim beure a ser el centre vial de la Foia. També, és notablement paradoxal que paguem 3.000.000 d’euros a una empresade neteja, quan no tenim ni papereres.

Altre dels fets que vam preguntar al plenari va ser si tenen la intenció de netejar les andrones, canalons i embornals públics, doncs hem rebut queixes del veïnat per les males olors que produeixen. Si seguim així, podem patir plagues de corredores, mosquits i paneroles. Entenem que la neteja d’aquestes hauria de produir-se de forma periòdica.” conclou el regidor.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *