L’alcalde de Burjassot Jordi Sebastià guanya les Primàries de Compromís a les quatre meses de la comarca de l’Alcoià- el Comtat- les Foies

L’alcalde de Burjassot Jordi Sebastià ha sigut el candidat de les primàries de Compromís per a les eleccions al Parlament Europeu que major suport ha obtingut de militants, simpatitzants i ciutadans inscrits al cens de la coalició i serà el cap de llista en els comicis del pròxim 25 de maig.

Així mateix, a l’Alcoià- el Comtat- les Foies l’alcalde de Burjassot també ha guanyat als altres candidats a encapçalar la llista de Compromís amb el 63’32% dels vots. La participació en les primàries a la comarca ha sigut del 71’4%, i Jordi Sebastià ha guanyat a les quatre meses comarcals situades a Alcoi, Cocentaina, Muro i Castalla, seguit d’Isabel Martin, regidora a l’Ajuntament de Paterna.

D’altra banda, la candidata que més suport ha rebut per a la resta de la llista a tot el país ha sigut Mónica Álvaro, amb 1716 punts, seguida d’ Isabel Martín, amb 1.618 punts, i Julià Álvaro amb 1518 punts. A la nostra comarca les dues candidates d’Alcoi i Castalla han sigut les que més suport han tingut, la regidora d’Alcoi Anna Climent amb 171’11 punts ha sigut la candidata més votada, i la regidora de Castalla Lusa Monllor la segona més votada amb 142’088 punts.

Des de Compromís s’ha valorat molt positivament este primer procés de primàries per a triar candidats i candidates. La coalició està satisfeta de la movilització aconseguida en este procés, que ha servit per a transmetre a la ciutadania la importància de triar directament, per als comicis del pròxim 25 de maig, un candidat que treballe per una Europa més justa, solidària i sostenible. Compromís també vol posar en valor la fita que ha suposat que la ciutadania no només haja pogut triar el cap de llista sinó també a la resta de la candidatura, un procés d’elecció de candidats innovador i fonamental per obrir les formacions polítiques a la societat.

Resultats meses electorals

Alcoi: https://coaliciocompromis.net/primaries/main/results/210

Castalla: https://coaliciocompromis.net/primaries/main/results/213

Cocentaina: https://coaliciocompromis.net/primaries/main/results/217

Muro: https://coaliciocompromis.net/primaries/main/results/218

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *