Dia de la dona: Mureres de hui

Joves amb Compromís, junt a la sectorial Dones amb Compromís per Muro, celebren aquest any el dia de la dona amb una taula rodona al voltant de la vida quotidiana de dones Mureres de hui.

L’acte tindrà lloc el proper divendres, dia 7 de març, a les 20.30h a la Biblioteca Municipal Francesc de Paula Momblanch, i pretén que tant les ponents com totes les assistents puguen compartir les seues vivències, reflexions i preocupacions. Afrontar els reptes cap a la igualtat com a dones del s.XXI.

El moderador de l’acte estarà Cristian Reche, estudiant de periodisme, i les ponents convidades: Hindu Mohamed Ali, estudiant; Jacquelin Cerdà, mestressa de casa; Gina Garcia, treballadora de banca, i Xelo Climent, mestra.

Un acte que pretén reflexionar al voltant de la situació de la dona a les nostres comarques, amb la participació de totes per avançar cap a la igualtat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *