Compromís anima a la ciutadania a participar de les seues primàries obertes per a les eleccions a Europa

Compromís inicia un procés de primàries obertes a la ciutadania per a les eleccions europees del proper 25 de maig, a les que no sols es triarà el candidat, sinó tota la la candidatura que presentarà la Coalició.

El portaveu comarcal de Compromís, Pep Jordà, ha explicat que “poden participar del procés tots els ciutadans i ciutadanes residents al País Valencià, majors de 16 anys i que declaren compartir els valors de Compromís”, animant la gent “que s’inscriga al cens per poder participar d’aquest exercici de democràcia a través de la pàgina web primàries.compromís.ws . La votació es durà a terme el 21 de març a les seus habilitades, però es podrà votar per correu des del 14 de març i per internet des del dia 17.

D’altra banda, Jordà anunciava les dues persones de la comarca que es presenten per a formar part de la llista a les eleccions europees, i que estan recollint els avals necessaris, Anna Climent, d’Alcoi, i Lusa Monllor, de Castalla. “Són dues dones compromeses amb el seu entorn i la nostra societat, poden ser una gran veu per a la comarca i per als valencians i valencianes a Europa”, declarava el portaveu comarcal.

Finalment, Pep Jordà afirmava que “amb aquest procés de primàries, Compromís demostra la voluntat de fer d’aquesta una democràcia més real, on es tinga en compte l’opinió de la ciutadania i es posen en marxa tots els processos de participació possibles”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *