Compromís per Onil demana que l’ajuntament es manifeste contra la nova llei de seguretat

Compromís per Onil proposarà en el plenari de gener el rebuig cap a la nova llei de seguretat, la qual pretén callar a la societat front a les mesures antisocials del govern i, a més a més, ha estat catalogada com a “altament problemàtica” pel comissari de Drets Humans del Consell d’Europa.

Esteve explica “Les desavinences de la ciutadania estan incrementant considerablement ja que, dia enrere dia, patim les injustícies d’un govern en mans d’una oligarquia que es fa rica sacsejant a les persones. Davant aquest fet, les ciutadanes i ciutadans manifestem públicament i pacíficament el nostre malestar perquè quede patent, la qual cosa sembla no caure bé al PP on, ara desitgen reprimirl’exercici de protesta i manifestació. I nosaltres ens preguntem: són conscients que estan en una societat democràtica? Més bé creiem que no.”

“A Compromís seguim sostenint que la crisi l’estem pagant els més vulnerables. No veiem que amb les polítiques d’austericidi marcades per el PP vaja a solucionar-se res, sinó més bé, s’estan creant diferències socials i normatives que ens fan retrocedir al segle passat. També creiem que en una societat suposadament democràtica, és bàsic el dret a manifestar-se i protestar davant allò que no és just. Per això, pensem que aquesta reforma de llei que afecta a drets bàsics constitucionals, hauria de gaudir d’un ample consens i, en tot cas, s’hauria d’haver dirigit a consolidar els drets i les llibertats de les persones.” manifesta el regidor valencianista.

 D’aquesta manera, el representant de Compromís conclou “Aquests són els motius que ens duen a presentar la nostra proposta, la qual volem que conte amb el suport de de tots els grups polítics, de manera que deixen a banda els despropòsits dels seus semblants a les altes institucions.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *