“El tancament de RTVV és intolerable”

Des de l’Executiva Comarcal de Compromís consideren inacceptable el tancament de RTVV, “deixen les nostres comarques i el país sencer sense un dret fonamental descrit a l’Estatut dels valencians i les valencianes” afirmava el secretari comarcal de Compromís Pep Jordà, i afegia, “RTVV és una eina fonamental per a les nostres comarques, el seu tancament tindrà greus conseqüències per als ciutadans i ciutadanes”.

En declaracions a Ràdio 9, la diputada de Compromís, Mireia Mollà ha assegurat que està “en estat de xoc” i que “mai en la vida hauria imaginat una decisió d’aquesta magnitud”. En la seua opinió, el tancament de Radiotelevisió Valenciana fa evident que “el PP ha perdut el nord” i “demostra la incapacitat d’un govern de fer front a una decisió que no és desitjada per ningú”.

Mollà ha recordat que “Canal 9 i Ràdio 9 són un servei públic” i que “si es para Canal 9 es para el país”. Segons la diputada, el tancament d’aquests mitjans “no es pot tolerar”. “Espere que finalment no es produïsca”, ha afegit, malgrat que el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, el considera “innegociable”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *