L’executiva comarcal de Compromís du a les Corts valencianes la denúncia sobre els retalls en els horaris de l’ambulància de Suport Vital Bàsic d’Ibi i la Foia de Castalla

Com bé saben la Conselleria de Sanitat està aplicant retalls en els serveis d’emergències, que afecten els serveis i horaris de les ambulàncies dels Suports d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) de la província, com al servei de Suport Vital Bàsic (SVB).

Fa unes setmanes l’Executiva Comarcal de Compromís ja va denunciar que la Conselleria de Sanitat, a partir de l’1 de març, ha posat en marxa un pla per a reduir els horaris de les ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), que s’han quedat a la meitat. I aquest retall està afectant la qualitat dels serveis sanitaris que es prestén a molts ciutadans de la nostra comarca, en concret als d’Ibi i altres pobles de la Foia, com ara Banyeres, Castalla i Biar, en definitiva, a més de 40.000 habitants.

Per tot això, des del grup parlamentari de Compromís, per mitjà de la nostra diputada a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, ja hem presentat les corresponents preguntes parlamentàries al conseller de Sanitat, del qual esperem que ens explique què està passant, que rectifique en l’aplicació d’aquesta mesura i que mantinga aquesta Unitat de Suport Vital Bàsic les 24 hores del dia al municipi d’Ibi, amb el qual es podrà continuar prestant aquest servei tant a Ibi com a tota la Foia.

Arxivat en: Comarcal, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *