Cap de setmana de Joves amb Compromís a Cocentaina

Amb la voluntat d’animar als i les joves de Cocentaina a participar del projecte de Compromís, la joventut de la coalició ha estat present a la Fira de la Joventut de la capital del Comtat que es celebrava avui al Palau. “La participació del jovent és fonamental per tal de dur un canvi al territori valencià, som els i les joves qui tenim la clau per capgirar la situació a la que malauradament ens trobem”, ha manifestat el portaveu comarcal de Joves amb Compromís per l’Alcoià- el Comtat- les Foies, Raül Seguí. “Volem que la joventut del comtat puga apropar-se i conèixer el projecte de Compromís, un projecte obert a totes i tots i amb el que volem dur el canvi a Cocentaina i a la comarca”, ha continuat el jove portaveu comarcal.

A més, els joves de la coalició celebraran aquest dissabte, també a Cocentaina, les III Jornades de Formació Ximo Llorca, “un projecte dels i les joves de Compromís que pretén ser un espai per intercanviar idees i ampliar la formació del jovent compromès amb el seu entorn”, ha explicat Seguí. En aquesta ocasió serà Rafa Carbonell, regidor de Compromís a l’ajuntament d’Alcoi i membre de l’Executiva Nacional de Compromís, el ponent d’aquestes jornades.

El portaveu comarcal dels i les joves de la coalició ha remarcat la necessitat que la veu de la joventut de les comarques siga una veu forta, unida i cohesionada. “Compromís ens dóna l’oportunitat d’unir els nostres pobles i lluitar pel nostre futur, és hora de fer comarca”, ha conclòs Seguí referent a l’intens cap de setmana que preparen a Cocentaina.

Arxivat en: General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *