Joves amb Compromís arriba a la comarca

Divendres passat els joves de Compromís constituien la seua assemblea comarcal a Banyeres, amb l’assistència del BLOC JOVE, Joves amb Iniciativa i els joves de la comarca adherits a la Coalició. El nou col·lectiu comarcal materialitza així la proposta ciutadana de Compromís, on la joventut té un paper clau per a dur a terme la renovació política al territori valencià que proposa la Coalició. L’alcoià Raül Seguí va rebre el suport unànim de l’assemblea constitutiva per tal de ser el portaveu de Joves amb Compromís per l’Alcoià- el Comtat- les Foies, qui va parlar de “la importància de fer comarca per tal de sumar esforços i defensar els interessos de la joventut comarcal, el nostre equip té eixe proposit”.

Des de Joves amb Compromís volem treballar sobre les necessitats del jovent de la comarca, “per això és tan necessària la participació de totes i tots, la unitat en les reivindicacions de tots els pobles de la comarca és fonamental per a que la nostra veu siga sentida”, afirmava Seguí a la seua intervenció. El portaveu de Joves amb Compromís a la comarca afegia que sí es pot canviar el sistema des de dins, “Si som la generació millor formada de la història aprofitem-ho, Compromís ens dona les ferramentes per a aportar la visió de la joventut al canvi que necessitem els i les valencianes”.

Finalment, Raül Seguí convidava a prendre part del projecte de Compromís per a les nostres comarques i per a la resta del país, “una ciutadania organitzada és una ciutadania forta i més propera de la llibertat col·lectiva”.

Arxivat en: Comarcal, General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *