Compromís ja és una realitat en la nostra comarca

Pep Jordà, portaveu comarcal de la Coalició Compromís: “Aquest dissabte es va celebrar l’assemblea comarcal de constitució de Compromís de les comarques de l’Alcoià, el Comtat i les Foies amb un gran èxit de participació”.

El portaveu comarcal de Compromís, Pep Jordà, ha anunciat l’èxit de l’assemblea constituent de Compromís. A l’acte van assistir més de 60 persones, provinents de més de 20 pobles de la comarca, on té presència Compromís. Val a dir que aquesta formació la integren membres del BLOC, Iniciativa, Els Verds i persones adherides directament a Compromís.

L’assemblea va votar per unanimitat la candidatura a executiva comarcal encapçalada per Pep Jordà. Formen part d’ella: Pep Jordà (portaveu i regidor a Beniarrés), David Abad, Rafa Carbonell, Ximo Victoriano i Ester Revert i Emili Sellés (Alcoi), Rafa Climent i Vicent Molina (Muro), Albert Mira (Onil), Vicent Català i Raúl Seguí (Joves amb Compromís), Lusa Monllor (Castalla), Fermín Blay (en representació de Junts per Agres).

Pep Jordà va remarcar les prioritats de Compromís “Reivindiquem la sanitat, l’educació pública les ajudes a les persones dependents, el transport públic, el treball estable, digne i segur”.

L’Assemblea, entre d’altres qüestions polítiques, va criticar els impagaments de la Generalitat als centres de malalts mentals, com ara el Centre Ocupacional Sant Pascual d’Ibi i el centre Tomàs LLàcer d’Alcoi.

Rafa Climent, alcalde de Muro, per la seua banda, va remarcar la importància de continuar duent a terme la gestió de la Mancomunitat, i com a president va manifestar que:  “Els principals motius de la parada de la Mancomunitat han sigut, entre d’altres, la falta d’optimització econòmica i la mentalitat localista d’alguns dirigents polítics”.

Juan Ponce, diputat autonòmic de la Coalició Compromís, va destacar l’aplicació de l’economia del bé comú i va posar com a exemple les iniciatives dutes terme a Muro i la possible creació de llocs de treball per mitjà de l’economia verda.

Rafa Carbonell, membre de l’Executiva Nacional de Compromís,  va expressar que volem aspirar a liderar l’espai progressista d’esta comarca i d’este país mitjançant els valors principals de Compromís: la proximitat, la transparència, la democràcia real i participativa.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *